donnybird

Ohjelmointia koko elämä

Tietoisella tasolla ymmärrämme kyllä, että kaikki näkemämme, kuulemamme, ja kokemamme on meidän oman elämämme ohjelmointia.

 

Suuret tietokeskukset ovat kuin muurahaispesiä. Siellä käy vilinä, kun siirretään viruksen saanut tietokanta oikeaan suuntaan. Se virus on se väärä mielipide. Jokaiseen sivustoon ujutetaan linkkejä, jotka ilmeisesti eivät edusta sivustojen ideologiaa. Hämärtävää manipulointia kansan kielellä, mutta tarkkaa ohjelmointia. Jokaisen tietokoneen sivusto heittää aivan omia sivujaan esiin ensin, eli google tulokset ovat kaikilla erinäköisiä.

Moni luulee, että meillä on samat lähteet, ja samat tiedot saatavilla. Kokemukseni mukaan niin ei ole ollenkaan. Ystäväni koneella sain tehdä työtä rankasti, ennenkuin sain tietyn sivuston edes hakulistalle.

Google ohjelmistonkin käyttäjä jättää jälkensä, jonka mukaan ohjautuu uusiin asioihin. Sensuuri siis tavallaan on jo valtaisaa. Turha puhua muiden maiden sensuurista, se on jo globaalia näiden järjestelmien kautta!

 

Facebook suurkeskus tekee vastaavaa valikointia. Linkistä linkitetään mitä sattuu, mikä ei aina edusta sivuston ideologiaa, vaan juuri päinvastoin. Ihmisen mieltä sekoitetaan tarkoituksella.

Olen jopa saanut sivustoja, joihin en ole liittynyt. Olen saanut ystävien vastauksia ystäväksi liittymään, joista en tiedä mitään. Joku ohjelmassa hankkii minulle ystäviä. No, ei se mitään, olenhan mielelläni kaikkien ystävä, mutta ajatelkaa sitä väärinkäyttöä, mikä tästä voi syntyä.

 

Toisin sanoen, ohjataan ystävä toisen puolesta ohjelmoimaan uusi ystävä omien, ties minkä tarkoitusperän mukaan. Olkaamme siis kaikki hyvin kriittisiä, sillä kohtahan jokaista voidaan syyttää vaikka mistä, toisten puolesta. Eiköhän jo osin ole niin käynytkin, kun ohjelmointi on lainannut itseään toisen sivulle. Ei ihme, että kansalaiset ovat sekaisin, ja mitä enemmän tietoa, sen vaikeampi on olla kriittinen, jos ei oikein asiasta tiedä mitään.

Ja tieto on sekin tietysti suhteellista. Mikä on sitä oikeaa tietoa, tai oikeaa asiaa. Sananvapaus kun on rajoitettu, häviää se kokonaan. Tieto syntyy vain vapaassa keskustelussa, ja senpä tähden ihminen ei enää tiedäkään, mistään mitään, tai ei jaksa enää ajatellakaan. Tieto on suhteellinen käsite, ja siinä mielessä samaa sarjaa kuin koneen ohjelmointi. Se tulee sen kautta, mitä jo tietää, eli jokaisella on oma polkunsa oman ymmärryksensä mukaan. Absoluuttinen varmuus ei vielä ole tosiasiaa.

Koulut tekevät suuren virheen ohjelmoinnissaan, koska sosialistisen mallin mukaan pyrkivät aina rajoittamaan kaikkea ihmisten tekemistä. Ei ihmekään, että fiksuimmat pojat eivät siellä usein viihdy...

Tiedetään, että TV oli hyvä alitajuisen mielen muokkaaja. Mutta sitähän on kaikki, mitä elämässämme näemme ja koemme. Rentoudu, ja vaikutu. Sopii kaikkeen. Huomaamatta imemme ne asenteet, ja luulemme uskomme olevan omamme.

Oletko kuunnellut lasten puhetta, jossa toistuu kaikki mitä aikuinen sanoo. Kuuntele tarkkaan, niin tiedät minkälainen vanhempi on hänen opettajansa. Tänä päivävä se voi olla tarhan aikuinen, jota toistetaan, mutta ennen se oli ilmeisesti oma vanhempi, niin selvää se on kun kuulee kummankin, tai tunnistaa lapsen aikuisen kautta. Tai ehkä hänen opettajansa.

 

link

 

http://www.calmdownmind.com/programming-your-subconscious-mind/

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (5 kommenttia)

Käyttäjän donnybird kuva
tuula pakarinen-curry

Juuri sen totesin.

nyt sanat, jotka valitsin alaviittein, ovat hyljättyjen listalla: kokemus, näkemys, uskomus---punainen vaate, tietokanta sana lukuunottaen.

Käyttäjän donnybird kuva
tuula pakarinen-curry

Vain sana opetus tuli hyväksyttyjen listaan.

Käyttäjän donnybird kuva
tuula pakarinen-curry

Vai onko niin, että varsinaiset sanat eivät löydy artikkelista. Siis sanat eivät palvele tiedon etsintää. Siis vain tekninen ongelma, ei mysteeri sittenkään.

Käyttäjän MargaretaBlafield kuva
Margareta Blåfield

Ei minullekaan ole selvinnyt mitä tämä Usarin asiasanauudistus palvelee.
Entiset tagit palvelivat tiedon etsintää.
Kun jokainen sana niin yksityisessä sähköpostissa kuin tänne blogeihin kirjoittamasi seulotaan ja jokainen hakusi ja lukemasi juttu rekisteröidään
ja sen perusteella suunnataan mainontaa ja, kuten Tuula sanot, hakukoneetkin ohjelmoidaan ja sinua voidaan liittää ilman suostumustasikin jatkuvaan gsm-seurantaan niin ei muuta voi väittää kuin että kontrollivalta on totalitaarista.

Käyttäjän donnybird kuva
tuula pakarinen-curry

Tottahan meitä seurataan, vaan juuri NSA uutisoi, että hyvin tappiollista toimintaa se on heille ollut!

Tästä tulee mieleen se, että ajatellaan olevan hyödyllistä rakentaa sotia ja sotakalustoa, vaikka niistä saatu voitto menee muutamalle harvalle, työllistää muutaman harvan, ja tuo haittaa liian monelle.

Mutta koska sitä ei heti huomaa, oma valtiommekin on aina tukemassa näitä kalliita maailman ympäristön tuhoja.

Kaikki työ ei edistä maailman kehitystä oikeaan suuntaan. Raha on se jumala. Sen palvominen estää rauhan toiminnan. Kohtuus ei ylety vielä kaikkeen.

Toimituksen poiminnat